Kristian C fra Sorø med en flot rødspætte og en stor skrubbe. Han var en af de rigtigt skrappe fiskere på turen, og han vandt et halvårsabonnement på Fisk & Fri samt en grejmappe for turens største rødspætte. 28.10.09 – I SAMARBEJDE med Havlit og Jan og Bo’s Lystfiskershop inviterede Fisk & Fri i tirsdags på fladfiskeri på Sundet. Det blev en forrygende dag med højt humør, lækkert vejr og sidst men ikke mindst masser af fisk. 25 mand var af sted, og alle havde fisk med hjem. Der blev fanget ganske mange fladfisk, og Jan Kristoffersen fra Jan og Bo’s Lystfiskershop vurderer, at der blev fanget op mod 500 fisk – fladfisk, hvillinger, torsk og lignende.

Ikke alle fisk på dagens var selvfølgelig lige store. Thomas Friis Jørgensen fangede denne lille skrubbe på fladfisketuren, og den er hans anden fisk nogensinde. Efterfølgende blev det til flere gode flade, så da turen var ovre, kunne Thomas hjembringe nogle rigtigt fine fisk til panden.

Nogle havde flere evner end andre, og især dem, der havde medbragt hjemmelavede tackler monteret med perlemorsperler og spinnerblade, og som fiskede aktivt og afsøgende fangede mange fisk. Fladfiskene på Sundet spiser mange hjertemuslinger lige i tiden, og de kan derfor med stort held lokkes til agnen af det skinnende tackletilbehør. Største skrubbe blev fanget af Peter Nielsen fra Hillerød mens største rødspætte blev fanget af Kristian C fra Sorø. De vandt hver et ½ års abonnement på Fisk & Fri, og derudover vandt Kristian en tacklemappe.

Du kan læse mere om de to medarrangører her; www.janogbo.dk og www.havlit.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This