fishing-masters-2017

Sportsfiskermestre, berømtheder fra TV og sport, Youtubestjerner, grejproducenter, bådproducenter og rejsearrangører er at finde på Fishing Masters 2017 d. 22. og 23. april på Østersøøen Femern. Det tager kun 45 minutter at tage færgen fra Danmark til Tyskland.

Der kommer mange internationale og tyske sportsfiskereksperter, som samlet repræsenterer alle grene indenfor sportsfiskeriet. Fishing Masters 2017 foregår i Burgstaaken Havnecenter og Torfkuhle fiskesø.

Besøgende kan gratis komme med forskellige turbåde på korte ture i Østersøen. På turene kan de se eksperter, berømtheder og verdensmestre over skulderen, mens de selv fisker. Der kræves ikke fisketegn til dette.

Dem uden fangst behøver ikke gå sultne i seng, da der på ”Foodtruck-Meile” findes mange kulinariske lækkerier. Der er på havnen et stort rødt telt hvor det er muligt at se og købe fiskegrej og tilbehør. På havnen præsenterer bådforhandlere og leverandører de nyeste produkter.

Der er mange aktiviteter for hele familien bl.a. fiskeri for børn samt forskellige lodtrækninger. Klaus & Klaus sikrer stemningen på scenen og TV kokkene Mike Süsser og Frank Oehler tryller lækre retter frem.

Fishing Masters 2017 har åbent lørdag d. 22. april fra 10 – 18 og søndag d. 23. april fra 10 – 17.

Læs mere om arrangementer på www.angelshow.de og www.facebook.com/fishingmastersshow

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This