I fredags blev der i Odense afholdt Frivillig Galla, en gallafest for byens frivillige, hvor Kommunens Ildsjælepriser uddeles. Frivillig Fredag falder altid den sidste fredag i september og er hele Danmarks festdag for frivillighed. På Frivillig Fredag fejrer man frivilligheden og hylder de fantastiske frivillige, der hver eneste dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker eller deres lokalområde. Frivillig Fredag sætter fokus på de frivillige muligheder og skaber nye anledninger til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber. Over hele landet markeres Frivillig Fredag med et væld af aktiviteter og arrangementer. I 2021 blev Frivillig Fredag fejret i 88 kommuner i Danmark.

Fishing For Life vandt prisen ”Den Bæredygtige” for sit arbejde med Kræftramte børn, hvor man i samarbejde med søejere, foreninger og virksomheder afholder indsamlingsevents til fordel for Kræftens Bekæmpelse – eksempelvis kampagnen ”Kræft Er Ikke For Børn”, samt Bølgen Blå for børnene på OUH Odense, hvor man laver fiskeevents på Børnehospitalet men også arrangerer fisketure.

”Denne pris er en hyldest og tak til jer. Uden jeres støtte og opbakning stod vi ikke her I dag, kvitterede Fishing for Lifes formand – David Nordby.” Ud over Prisen ”Den Bæredygtige” blev der fundet vindere til Ildsjæleprisen, Kickstarteren, Holdspilleren og Stjernen.

Fotograf Jesper Fried Vive, www.friedvive.dk

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This