Westins Jörgen Larsson er kendt som en af Europas mest erfarne aborrefiskere, og han kommer sjældent hjem fra tur uden at have vådtet nettet. Han har netop været et smut i Holland på nogle dages aborrefiskeri med storfiskeren Jeoren Eissens. Over et par dages fiskeri prøvede de tre vande, og efter en lidt svær start lykkedes det dem at få godt hul på fiskeriet – mildest talt…Af totalt seks aborrer over de magiske to kilo havde Jörgen fornøjelsen af fange intet mindre end de fire på hhv 2,05 – 2,15 – 2,25 og 2,35 kilo. Softbaits´ne, der blev godt gennemtygget, var en 9 cm Shadteez i farven ”Bass Orange” og Stanley the Stickleback i farven ”Motoroil Gold”.

Storaborrefiskeriet i Holland er så godt som aldrig før – noget vi også tidligere har skrevet om i Fisk & Fri. Fiskene gror ekstremt godt og at fange en to-kilos i Holland er betydeligt lettere end i Skandinavien, hvor en to´er absolut ikke hænger løst på træerne. En af årsagerne til den abnorme vækst hos de hollandske aborrer menes af mange at være de mange invasive sortmundede kutlinger, som aborrerne går helt amok i. Der er intet så skidt, uden det er godt for noget, siges det.

Du kan læse mange flere spændende beretninger fra Westins Pro-Staff på Westins helt nye hjemmeside her.

 

Westin Scandinavia

Sådan ser Westins nye hjemmeside ud. Scroller du lidt ned vil du kunne finde spændende nyt og videoer fra Westins testfiskere.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This