Jeg startede dagen ud med at være på job, fortæller Michael Neale. – Men klokken 11 var solen fremme, og det var blevet rigtigt forårs vejr, så min første tanke var, at jeg bare skulle hjem hurtigst muligt, så jeg kunne fiske lidt.

– Da jeg er hjemme fra job klokken 12.30, spørger min søn mig, som er syv år, om han ikke må komme med ud. Det var selvfølgelig et helt klart ja fra min side. Så kunne vi få en far/søn dag, og han har gerne ville fiske flere gange.

  • Fordi jeg plejer at fiske i bunden af Isefjorden, viste jeg, at der er en stensætning, som vi let kunne fiske fra. Jeg har fanget flere fisk fra dette område, så det var en god mulighed for, at Romeo kunne fange sin første havørred. Vi havde to stænger med, og så skete det. I andet kast var der hug, og jeg gav stangen til min søn. Jeg kunne godt høre på hjulets bremse, at fisken ville arbejde, men han synes det var en fantastisk oplevelse med de lange udløb.

– Da jeg så skulle nette fisken, kunne jeg godt se, at den havde en flot størrelse og blev faktisk overrasket over, hvor god en fight min søn havde gjort der – på trods af, at det var hans første tur til vandet, hvor det ikke var put and take. Det var en fantastisk smuk blank havørred på 4,2 kg og 71,3 cm taget på Henry´s Skruen. To timers fiskeri gav endnu flere havørreder, og Romeo kunne stolt gå hjem med to flotte fisk.

– Hvilken fantastisk debut af en dreng på 7 år. Jeg tror der er en, som glæder sig til at komme i skole igen efter Corna-ferien og vise billeder af sin fisk, slutter Michael sin fortælling til Fisk & Fri.

Har du selv fanget en god fisk, så husk at komme til tangenterne på jb@fiskogfri.dk eller 30 70 02 36. Vi glæder os til at høre fra dig. Husk også at sende et godt foto – gerne vandret.

 

Grejshoppen

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This