Jan Ibsen og hans søn Willas sluttede geddesæsonen af på manér:

– Jeg har lige haft fire herlige fridage med knægten, og jeg forsøgte, så godt jeg kunne, at komme foran i vores lille interne fiskekonkurrence. Det startede med, at jeg lagde stærkt ud med to gedder på 75 og 93 cm på fluestangen. Så stod det 3-2 til ham, og bagud med kun én fisk, kunne jeg da prale med årets fisk. Men – dagen efter tog han et grumt forspring. Først med en PR-gedde på fluestang med en gedde på 83cm og 4,5 kilo, og derefter gik han over til spin, hvor knægten satte mig på plads med yderligere to gedder, hvoraf den ene var noget tungere end min fra dagen før. Det er fisken du ser på billedet, som vejede 6,65 kilo og var 81 cm lang.

– Selv fik jeg herefter kun én – og dagen efter kunne jeg indhente ham en smule med en enkelt ørt. Det betyder, at nu er stillingen 7-4 til ham, og han har også årets største fisk. Meeeeen – sæsonen er lang, og jeg skal nok knuse ham. God påske.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This