Traditionen tro bliver der fanget fint med ørred på trolling i Køge Bugt her midt på vinteren. En af dem, der har haft succes med fiskeriet, er Tomas Jasaitis:

– Jeg har været ude på to ture her de sidste dage, og jeg har fået fint med havørreder begge gange. Første gang fik jeg tre fine havørreder og anden gang fik jeg fire. Jeg har fundet fiskene på 7-9 meters dybde ude i bugten, og har haft succes med sortplettede blink i kobber/amblancerød. Fiskene har faktisk hugget i de fleste dybder, jeg har sat blinkene, slutter han.

Har du selv været ude for at trolle efter havørred, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Skriv gerne 10-15 linjer og medsend foto – helst inden du lægger det på facebook eller Instagram.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This