– Forleden havde jeg planlagt en morgensession ved et af mine yndlings sudervande, fortæller Mikkel Wandahl Pedersen. – Planen var at teste et for mig nyt pelletfeeder set-up. Efter et par varme dage var vejret slået om, og der var godt gang i vinden, med koldt vejr og bølger på søen. Jeg forventede derfor egentlig ikke meget aktivitet.

– Jeg lagde ud med at fodre sparsomt op med forfoder og maddiker cirka 2 wraps ude og placerede min feeder i foderfeltet. Helt uventet gik der mindre end 20 minutter, før det første solide hug. En hunsuder lige omkring de 2 kg kunne ikke stå for min wafter og måtte en tur på land. Derefter gik det slag i slag med fire fine suder på bredden. Den største fisk var lige over 3 kgs mærket. Dejligt at få skudt sudersæsonen i gang. De er bestemt vågnet op og sultne efter en lang vinter, så det er bare med at komme afsted.

Lær at fiske med flåd efter suder i denne video med Jens Bursell på Fisk & Fris YouTube.

 

Friluftsland

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This