– Fiskefeberen havde ramt mig hårdt, så efter lektierne var lavet, tog jeg stangen i hånden og grejtasken på ryggen, fortæller Phillip Malmtorp. – Herefter gik turen mod Køge i toget.

– Da jeg var ankommet til åen, kunne jeg hurtigt se, at vandstanden faktisk var så lav, at jeg tænkte det måske ville blive svært. Jeg satte et jighoved på med en lille 3,8 centimeters Gunki Tipsy Jig. I første kast mærker jeg et godt ryk i stangen. Jeg giver modhug og kan hurtigt konkludere, at det er en stor fisk. Efter en god fight får jeg fisken på land, og den bliver hurtigt afkroget samt vejet. Aborren vejede lige over kiloet, og det var en rigtig fin fisk. Knæk og bræk derude, slutter Phillip.

Fisk & Fri modtager også meget gerne din fangstberetning: Send 10-15 linjer og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejshoppen

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This