– Jeg har netop været på firmatur til Fyelmose Fiskesø, hvor vi havde en lille intern konkurrence, fortæller Peder Alsløw Kirkegaard. – Jeg startede med min Hypnostick som jeg er blevet glad for at fiske med, da den kan fiskes ultra langsomt. Det gav hurtigt tre fisk op til 2,2 kg.

– Fyelmose er meget lavvandet 10-15 meter ud i søen, hvor der så går en stejl kant ned. Og der går fiskene for det meste. Så jeg havde taget waders på, så jeg kunne fiske diverse meget lette blink langs kanten – bl.a. Fidusen. Men det blæste helt vildt, så det var ikke nemt at kaste. Jeg kunne lige akkurat kaste 15 meter. Jeg lod den synke lidt, og så spandt jeg ellers laaangsomt ind. Når jeg fiskede på denne måde, huggede de og gik helt amok. Det er længe siden, at jeg har haft sådan nogle vilde fights, og de blev bare ved med at kæmpe.

– Det lykkedes at fange 14 fisk hvor de 9 kom retur. Dagens største var en fisk på 3,4 kg som også gav en super fight, og med denne var jeg heldig at vinde konkurrencen.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This