– Bjerrely er en naturperle, som jeg rigtig gerne besøger i løbet af hele året, siger Kasper Jensen. – I går var jeg taget derud sammen med en god kammerat og fiskeriet skuffede på ingen måde. Jeg endte ud med hele otte fine regnbueørreder, hvoraf halvdelen var over 3 kg.

– Søen ved Bjerrely ligger i flot natur, og mit gode fiskeri skyldtes i høj grad, at jeg fiskede med et 20 grams synkende bombardaflåd og orange powerbait, så jeg kunne kaste helt ud, hvor fiskene gik i store stimer. Bjerrely er en af mine favoritsøer i sommerperioden, hvor fiskeriet kan være meget svært andre steder. I søen er vandet nemlig koldere end de fleste andre put and takes, da der hele tiden løber nyt friskt og køligere vand til. ’

– Desuden er der altid mange fisk og ofte også store fisk i søen. Jeg vil derfor gerne anbefale andre, at prøve fiskeriet i her, da det altid er spændende, og man kan ofte se fiskene i det meget klare vand. Desuden er der rigtig gode faciliteter i form af god renseplads, toilet m.m – og så er der nogle rigtig flinke ejere på stedet, som gerne hjælper med tips og fif til søen.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

Kasper med et par flotte regnbuer fra Bjerrely Put and Take.

Kasper med et par flotte regnbuer fra Bjerrely Put and Take.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This