I den forløbe uge er der fanget en del fine laks – blandt andet fra Storåen: – I sidste uge skulle jeg atter en tur til Storåen, og det var min anden tur i år, beretter Kirstine Petersen. – Irena Mathiasen og jeg, startede ud det første sted, og der gik ikke lang tid, før jeg fik en flot laks på spinneren. Det var en utrolig stærk fisk, der gav flere udløb.

– Irena fik heldigvis guidet mig i mål, så jeg kunne lande denne flotte dame på 75 cm. Efter et hurtigt billede, blev den genudsat, og jeg måtte derefter lige sunde mig oven på adrenalin kicket. Alt i alt en rigtig god dag. 

Har du også været en tur ved åen – så send os gerne dine historie og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This