– I går afholdt SSK første afdeling af deres klubmesterskab, og der skulle trolles efter havørred med Skovshoved som udgangshavn, fortæller Linda Wehlast Jessen fra Team Lima. – Efter skippermødet startede fiskeriet kl. 8. Vi må nok erkende, at havørred i Øresund langt fra er vores spidskompetence, så vi havde ikke høje forventninger til fangst.

– Ikke langt fra havnen satte vi grejet, og ret hurtigt meldte Miss Quick om fisk, som dog var for lille til konkurrencen. Straks derefter kom første fisk til os, og de næste to timer havde vi 5 kontakter men smed 2 af dem. Den største havørred var på 60 cm og lige over 2 kg. Så kom der er par stille timer, hvorefter yderligere 2 havørreder forbi, den ene for lille og den anden lige over konkurrencemålert.

– Vi havde dermed alle tre i Team Lima en havørred til indvejning, så vores fordomme om, at vi ikke kunne fange havørred i Øresund blev gjort til skamme. Fiskene rakte til både en 3, 4, og 5 plads i konkurrencen. Vinderfisken til Jimmy Jensen vejede renset 3,160 kg, og vores den største vejede 1,855 kg renset i havnen. En dejlig dag på vandet, hvor det dog blæste lidt op til sidst, slutter hun.

Har du selv fanget en go´ fisk i weekenden, så tøv ikke med at sende os 10-15 linjer og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Owner

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This