– På en dag, hvor forholdene fortalte mig, at jeg bare måtte ud, var min kalender bare proppet med møder fra morgen til aften – dog med et lille hul fra kl.15-16.15, fortæller Kim Nørgaard Kruse. Og det hul skulle jeg udnytte til at koble lidt fra og lade batterierne op.

– Alt var perfekt, da jeg ankom til pladsen. Vandstanden var god og vinden endnu bedre. Det var simpelthen super – bortset fra, at to andre fiskere var i gang og en tredje stod på P-pladsen, hvor han var ved at rigge til. Jeg havde hverken tid eller lyst til at skifte plads, så jeg tænkte bare, at jeg ville lade dem fiske det af, hvorefter jeg jo så måtte komme og samle resterne op. Jeg skævede mod dem jeg følte, at de fiskede hurtigt henover pladsen, hvilket løftede mit humør lidt, for jeg var sikker på, at der var fisk.

– Da jeg kom til det hul, hvor der tit står gode fisk i de kolde måneder, tog jeg en dyb indånding og lod den værste ørredfeber forlade mine blodårer. Jeg lagde et kast ud midt i hullet med min 12 grams Stikpillen fra 60Lures i sort/sølv. Herefter begyndte jeg min langsomme indspinning og lod blinket falde til bunds i lange spinstop, hvorefter jeg nærmest rykkede den op fra bunden som en flygtende tobis. Og netop i rykket falder et hårdt hug, præcis som forventet – og lige hvor fisken burde stå. Alt klappede og en flot 62 centimeters hanfisk gled op i nettet efter en fornuftigt fight.

– Det var en fisk jeg normalt ville sætte ud igen, men den blødte meget fra gællerne. Endnu en fisker kom løbene hen til pladsen, da han opdagede hvad jeg havde gang i, men der var ikke flere fisk i det hul. Jeg fiskede lidt på vej tilbage mod bilen og kort før jeg nåede helt tilbage huggede en blank, men slidt falder omkring de 50 centimeter. Den gav ikke den store fight, da den ikke havde nået at komme sig endnu, så den fik sin fortjente frihed – og jeg kunne køre videre til mine sidste to aftenmøder med en fantastisk fornemmelse i kroppen.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This