– Jeg har siddet og trippet de sidste par dage, da jeg ikke kunne komme ud på grund af en fibersprængning, fortæller Kim Christoffersen. – Men i dag kunne jeg støtte på mit ben. Jeg ringede derfor til min kammerat Kasper Jensen, som var frisk.

– Vi landede på spottet klokken 13, fortsætter han. – Der gik lidt tid, før jeg fik flex, for jeg havde svært ved at ramme den rigtige agn, men til sidst lykkes det dog at få den første på en grøn Seeker i 12 gram. Kasper og nogen andre fik et par stykker mere, men jeg vidste bare, at jeg ikke havde den rigtige agn på, så jeg skiftede hurtigt agn til en Sandeel Pencil i Motor Oil 19 gram. I første kast sagde det bare BOOM, og jeg fik en fisk på mellem 73-74. Ud over denne fik jeg mange fisk imellem 45 og 55 cm, samt yderligere en på 62 cm. Kasper Jensen fik til sidst en fisk på 74 cm også, og han fangede også en del. Jeg selv havde 32 fisk i hånden, så det var en vild dag, slutter Kim Christoffersen.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

Kasper med havørred

Kasper med sin flotte 70 cm+ havørred fra Isefjorden.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This