– Søndag aften sad jeg og lurede lidt på forholdene, for jeg skulle ud efter de blanke mandag morgen, siger Victor Huber. – Vinden stod i SV, og der var godt med smæk på. Dette – kombineret med en faldende vandstand betød, at valget faldt på Vestsjælland.

– Jeg stod op klokken 05.00, selvom jeg egentligt ikke var helt hooked, da jeg stod op. Men da jeg ankom til pladsen, begyndte fiskefeberen at melde sig, og efter en laaaang spadseretur, nåede jeg til sidst vandet. Det var lige begyndt at lysne, vandet var perfekt grumset og bølgerne knækkede, som de skulle indover revet. Jeg var bevæbnet med min trofaste følgesvend – Knægten på 24 gram i rå, og troen var der 110%. Der skete ikke noget de første fem kast, men så pludselig, som lyn fra den klare efterårshimmel, smadrede en fin fisk til knægten langt ude i bølgerne. Efter en kort, men intens fight ryger en smuk 54cm blankfisk sikkert i nettet! Sikke en start.

– Jeg beslutter mig for at gokke den, da det er længe siden, jeg har hjemtaget fisk. I løbet af de næste 10 minutter lander jeg fem smukke blanke fisk med en flot snitstørrelse. Og så skulle man tro, at det stoppede der. Men 100 meter længere nede af kysten klappede endnu en god fisk til blinket, og denne gang var fighten lang og tung. Til sidst overgav en fin overspringer på 61cm sig, og lod sig kane ind over netkanten. Denne fisk var desværre kroget i gællestavene og blødte kraftigt, så jeg skyndte mig at gøre en ende på dens lidelse. Godt jeg elsker fisk! Herefter blev det til utallige fisk de næste par timer: Et sandt bonanzafiskeri i en klasse for sig!

 

Owner

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This