Isen er som nævnt tidligere på fiskogfri.dk ved at været tyk nok mange steder til at man kan fiske sikkert fra den. Det betyder selvfølgelig, at der er en del predatorfiskere, der har været på isen her på det sidste.

Her i dag var Henrik Carl på isen på en lille sø sammen med et par kammerater. Der var hård frost i morges, så Henrik kom først op ad formiddagen, for at undgå potentielle frostskader. Henrik fiskede med store levende skaller på 6-7 meters dybde, hvilket gav ham to fisk i 6-7 kilos klassen (foto ovenfor), som røg direkte tilbage hvor de kom fra – blot med et kort foto med hovedet op igennem hullet et par sekunder. Hans to kammerater fangede desværre ikke noget og tog hjem efter fire kolde timer på isen. I eftermiddags var det dejlig varmt – helt op til +1 grad…

Jens Bursell var på isen for et par dage siden, hvilket gav fire smukke gedder op til 7-8 kilo, der alle gled tilbage under isen, hvor de kom fra uden fotosession.

Føler du dig inspireret til at prøve isfiskeriet efter gedder, så tjek ind på Fisk og Fris Youtube kanal og se denne video med teknik og sikkerhed. Husk at abonnere på Fisk & Fris youtube kanal – det er gratis.

 

Friluftsland udsalg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This