Morten Beck Nielsen med dagens største sandart på 5,5 kilo og 81 centimeter. DEN 6. JANUAR var brødrene Beck Nielsen, begge fra Silkborg, taget ud på en af de omkringliggende søer for at få lidt flex på klingerne. Og det fik de:

– Vi var taget en tur på søen en fredag for at se, om vi kunne nare nogle sandarter til hug. Vi observerede, at sigtbarheden var lidt nedsat. Men det var jo positivt, da vores flourcarbon forfang måske kunne blive fri for alt for mange geddetænder, fortæller Morten BEck Nielsen og fortsætter.

– Da vi havde fisket ganske kort tid, var der bud efter den ene stang. Dette viste sig dog at være en gedde til Stig. Kort efter var der hug igen, og her fik jeg en fin sandart på 5,0 kilo. Så var dagen jo reddet. Lidt efter blev det til endnu en gedde til Stig. Hvorefter jeg tog en sandart på 3,0 kilo. Stig fik så en sandart på 3,2kg.

– Så blev der stille og efter et stykke tid begyndte vi at snakke om at tage hjem, idet jeg skulle i byen. Og her fik Stig et godt hug, som viste sig at være endnu en gedde. Imens han fighter den, får jeg et forsigtigt hug, som om bottombounceren bare hænger i bunden. Jeg giver dog et godt modhug og mærker, at det er en god fisk. Efter lidt tovtrækkeri kommer der en tromletyk sandart til syne på 5,5 kilo og 81 centimeter. Det blev bare en fin dag på søen, fortæller Morten.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This