– Min bror Nick og jeg tog et smut i det lokale vand for at fange os nogle store aborrer, fortæller Tjalfe Yndal. – Da vi var ankommet, så vi, at vandstanden i åen var enormt lav, og det plejer aldrig at være super gode tegn til aborrefiskeri. Da vi kom i gang gik det da også enormt sløvt for sig. Vi kunne virkelig mærke, hvordan de stod og trykkede sig i de dybe huller, men efter cirka en times fiskeri, havde jeg fået en fisk på land og mistet en anden. Så bevægede jeg mig længere ned af åen til den dybe rende, som altid holder store fisk. Her smed jeg min Savage Gear Caviar 3 med sølv/rødt blad i suppen – og BANG. Straks var der en 40cm+ aborre, der snuppede min spinner, og efter en fin fight kunne jeg lande denne fine vinteraborre, som du ser på billedet ovenfor, slutter han. Du kan følge de to gæve brødre her.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This