– For et par dage siden fik jeg endelig tid til det jeg elsker allermest – nemlig at tage på fisketur. – Sådan lyder der fra Alberto Parrinnello. – Vejrudsigten så ret god ud. Solen skinned, og det blæste ikke for meget. Klokken 11.30 tog jeg ned i Københavns Nordhavn, hvor jeg tidligere har gjort nogle gode fangster af torsk. Med mig havde jeg min “Molix Skirmjan” stang, og jeg valgte at montere et 18 grams blink for at se, om der var nogle havørreder I nabolaget.

– Efter en del kast opgav jeg dog min havørredmission og skiftede i stedet til en jig, så jeg kunne fiske noget dybere efter torsk. Efter blot nogle få kast fik jeg et rigtig godt hug, og snart kunne jag lande en flot torsk med super smukke farver. Godt jeg skiftede teknik, slutter han.

Du kan lære en masse om fiskeri efter torsk i Københavns Havn i denne video på Fisk & Fris youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This