En af de mange fine havørreder, der blev fanget i går langs de danske kyster, stod Allan Westphal for: – Da jeg skulle have styret min grejtørst med det seneste nyt, måtte jeg en tur forbi Fiskeri og Natur for at snuse lidt, fortæller Allan Westphal. – Efter den del kiggeri fik jeg da også handlet, og ved samme lejlighed fik jeg stukket en af de nye Sillinger i hånden til afprøvning. Farvekombien hedder ”Min Drøm”!

– Og så var det bare ud og prøve det af. Jeg elsker den gamle slanke Silling, men denne højryggede model er perfekt, fordi selv en 20 grams kan fiskes på det helt lave uden problemer, og den her har et godt svæv også ved spinstop. Det gik så ud over denne Havørred på 62 centimeter, som tog den råt efter et spinstop. Hvilken dejlig dag med nyt grej og god fisk med hjem, slutter Allan.

Oplever du selv noget spændende derude ved vandende, skal du ikke tøve med at sende os en fangsrapport på jb@fiskogfri.dk eller 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This