– Et nyt spot skulle prøves af forleden, da jeg var ude på kysten for at fiske, fortæller Kasper Knage. – Vi ankom til pladsen, og forholdene var perfekte. Der var leopard bund, dybt vand og små krusninger på overfladen. Det kunne kun blive et godt det fiskeri, som ventede os.

– Vi gik ned langs kysten, til der kom et markdræn ud af klinten, og her begyndte vi vores fiskeri. Jeg målte vandtemperaturen til 8 grader, og tog et par kast ned ad kysten, hvorefter jeg mærkede et nap i fluen. Jeg lod den svæve i vandet, og med et hårdt og kontant hug samlede den “regnbuesvinet” op. Så er der fisk råbte jeg, hvorefter en smuk, blank forårsfisk med løse skæl snart kom på land.

 

Jans Lystfiskershop
 

 

Løse skæl er godt for helbredet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This