Der er fortsat fint gang i fiskeriet på Skånes kyster:

– Jeg har fisket en del på det sidst og udforsket både ny og gamle pladser, fortæller Senad Alkovic. – Undervejs har jeg fået en del både store og små blanke havørreder – eller ”blänkare”, som vi kalder dem på svensk. Her den anden dag fik jeg et rigtig godt hug på min Wholly Bugger flue i sort/gul efter jeg havde fisket en times tid. Efter en virkelig god fight på fluestangen viste det sig at være en blankfisk på 64 centimeter, der havde taget min flue, slutter han

Har du selv være på kysten for at lufte fluekæppen, så tøv ikke med at sende en fangstberetning og et godt foto, gerne vandret. Historien må gerne være på cirka 300 ord, og optimalt set er billedet vandret. Vi ser frem til at høre om din fangst.

Husk at tjekke alle de mange artikler om kystfiskeri efter havørred, som der er i Fisk & Fris artikelarkiv. Og sidst men ikke mindst – giv os et link på Fisk & Fris facebook + tilmeld dig vores nyhedsbrev på forsiden af fiskogfri.dk. Så får du nemlig mail med ugens hotteste nyheder, artikler og videoer cirka en gang om ugen.

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This