Er du mellem 8 og 18, har du mulighed for at fiske gratis i Roskilde Fiskeland nu på søndag d.18 april.

16.04.10 – ER DU MELLEM 8 og 18 år, kan du komme gratis på fisketur den 18. april i Roskilde Fiskeland i Kamstrup mellem 10-15. Det er ROLK (Roskilde og Omegns Fiskeklub), der står for arrangementet, og der er lagt i ovnen til en rigtig hyggelig dag med masser af fisk, fiskesnak og socialt samvær.

– Alle mellem 8 og 18 år kan deltage gratis, og dem der ikke har noget grej kan låne det af os, ligesom vi også tilbyder instruktion. Det siger juniorleder i ROLK Alex Bøgelund Kristensen. Han tilføjer, at ROLK også har mange spændende præmier til dem, der fanger fisk ligesom der også er lodtrækning om præmier mellem alle deltagerne. -Det er en dag, hvor vi skal hygge os og fiske, fortæller Alex Bøgelund Kristensen

Voksne, fædre og mødre må også gerne deltage, men de skal dog først løse fiskekort til enten to eller fire timers fiskeri.

Roskilde Fiskeland er et eldorado for store og små. Det ligger tæt på Roskilde og det er derfor nemt at komme til på eksempel cykel. Der er to store søer, hvor der blandt andet er udsat store regnbueørreder og bækørreder, og der udsættes fisk flere gange om ugen.

Tilmelding skal ske til Alex Bøgelund Kristensen på mail alex@rolk.dk eller telefon 3031 2225 senest den 14. april.

Nærmere oplysninger om arrangementet kan fås hos Alex Bøgelund Kristensen på telefon 3031 2225

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This