Mens der i nattetimerne festes igennem kan man om dagen nyde fiskeriet i Roskilde Fiskelands Put & Take sø. Her er der gang i den i til Iron Maiden torsdag aften. FOTO: Gordon P. Henriksen2.7.2011 – AT HØJE TEMPERATURER og fiskeri ikke går hånd i hånd er ikke altid tilfældet. I hvert fald er Roskilde Fiskelands Put & Take sø i fuld gang på Roskilde Festival, hvor de besøgende har mulighed for at tage en pause fra druk og musik for at fiske lidt. Der er tryk på derude, men det virker dog som om at flere af festivaldeltagerne har mere travlt med at jagte sild end regnbueørred…

– Der er også mange seriøse lystfiskere der dukker på op ved søen og er klar på en fisketur, fastslår Martin Johansen fra Lystfiskerhjørnet i Roskilde, som driver søen. – Vi er rigtig positive over de mange fiskere. Folk er ellevilde og nyder det at fange en fisk og tilberede den på grill lige ved siden af søen. Om de de scorer damer på det, skal jeg dog ikke kunne sige, griner han.

Høj sol, store smil og smukke regnbuer – hvad er mere oplagt som pause fra musikken og festen end en fisketur i Roskilde Fiskeland, som ligger inde på selve festivalpladsen. Mads Mikkelsen, PR- og marketingskoordinator og ansvarlig for sociale medier på Roskilde Festival, fortæller Fisk & Fri at fiskesøen aldrig har oplevet så stor interesse som nu. – Vi har i alt 95.000 fans på Facebook hvoraf mange synes at det er en super begivenhed. Det er en kæmpe succes som vi er meget tilfredse med og fra Roskilde Festivals side støtter vi fuldt op om fiskeriet, slutter Mads, der i øvrigt også selv gerne er ude med snøren når lejligheden byder sig.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This