Festivalørrederne i Roskilde Fiskelands Put & Take Sø er sløve og ugidelige i dagtimerne, men så er det godt, at man kan finde kompensationen i form af søkølede øl og godt selskab02.07.10 – EN HEL ROSKILDE FESTIVAL-UGE med camping, solskoldninger, druk, larm og musik kan tage pusten fra de fleste. Så er det godt, at der findes diverse muligheder for at geare ned og slappe lidt af – og igen i år er der som festivalgænger mulighed for lidt fiskeri i Roskilde Fiskelands Put & Take sø. Det har rigtig mange benyttet sig af, og da Fisk & Fri’s udsendte besøgte søen, blev der sågar fanget lidt fisk. Det var ellers langt fra alle, der havde forstand på at fiske, og det var heller ikke alle, der for alvor fiskede disciplineret, men trods sommervarmen var enkelte af søen iltre regnbueørreder altså samarbejdsvillige.

De færreste festivalgængere har selvfølgelig plads til fiskestænger, fiskehjul og agn i den i forvejen anseelige oppakning, der er nødvendig for at stå en hel uge igennem på festival, så Roskilde Fiskeland udlejer grej til favourable priser, hvilket betyder at alle i princippet kan være med.

Enkelte af de fremmødte ved søen fisker utroligt ivrigt, andre resignerer så småt og filosoferer i stedet over, hvilke alternative metoder, der kunne tages i brug for at få fisk med tilbage til lejren. Mest af alt bliver der bare drukket en masse øl ved søen, og så er det umuligt at ignorere, at humøret er fantastisk højt. Det cementerer blot, at fiskeri og festival – utroligt nok – kan gå op i en højere enhed.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This