Andet og mere end en makrel, skal der ikke til for at vende fiskelykken. At det så er en makrel på hele 1,6kilo gør dog ikke historien ringere. 31.07.09 – FÆRØERNE ER EN LILLE ØGRUPPE med et stort fiskepotentiale. Især havfiskeriet kan være i topklasse, men selvom man er heldig at få assistance af de lokale øboere, er det ikke altid garanteret, at man fanger fisk. Sådan er fiskeri trods alt, og det måtte Bente Jeppesen for nyligt sande. Men bare rolig, hendes historie har en lykkelig slutning.

– Vi var på ferie på Færøerne, nærmere bestemt Mykines, fortæller Bente. – Vi var så heldige at komme ned nogle af de fastboende på fisketur efter torsk. Det var min første fisketur fra båd. Som sagt var vi taget af sted fra land med torsk i tankerne, men lykken ville, at der kom en stime makrel forbi, og jeg var så heldig at fange fisken på billedet. Jeg havde næsten helt opgivet min fiskelykke, da jeg igennem et år har prøvet at fange en spisefisk, men kun har landet 5 små karper. Så denne fangst gav mig nyt blod på linen, slutter Bente sin beretning.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This