– Det var en onsdag eftermiddag, hvor Anders og Anders skulle på tur, fortæller – ja – Anders, som også hedder Christiansen til efternavn. – Vi skulle overnatte i to dage ved en sø, som vi havde været ved en gang før. Om aftenen satte vi stængerne, og så var det tid til en nat øl. 

– 01:00 lød der bip hos min vens bidmelder, og det var en fin græsser på over 13 kilo. Bum, så var vi i gang. Jeg vågnede ved 06:00 tiden, og ville lige se til mine rigs, da der ikke rigtigt havde været noget ved mine takler. Klokken 07:00 siger det biiiiiiiiiiiiip. ”Fuck Anders den er der, kom nu” – PANIK. Jeg tog stangen op, og kunne straks mærke, at det var en fin fisk. Anders var hurtig med nettet, og vi fik landet fisken, som var en 15,6 kilos spejler. Mine knæ rystede, og jeg var helt oppe at køre. Vi fik taget nogle billeder, og fik den sat ud igen, så var det sgu´en go tur. Der skete ikke så meget resten af dagen. Den sidste nat – igen ved 01:00 tiden – bippede det igen, og en fin spejlkarpe på 9,8 kg blev snart landet. Så alt i alt var det en fed tur med tre fine karper – og de to af dem var personlige rekorder. 

NB: Tidligere i dag kom redaktionen til at lægge et forkert foto på, som var af en mindre fisk. Fejlen er redaktionens og billedet er nu skiftet til den rette fisk. Vi beklager fejlen.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This