Hans med sin flotte fisk fra Lammefjorden.

Hans med sin flotte fisk fra Lammefjorden.

– Efter et besøg hos Outdoor Centret i Asnæs, hvor vi fik nogle tips og gode råd, besluttede mit barnebarn, Laurits og jeg os for en fisketur til Lammefjorden, fortæller Hans Bothmann fra Vig. – Vi fik fortalt at man skulle fiske meget langsomt over bunden.

Vi havde på forhånd besluttet os at prøve ved Audebo, og da vi kom frem hoppede vi straks i vores vaders og gik ud i vandet.

Vi fiskede meget langsomt med bombarda og flue, og der gik ikke lang tid før vi fandt fidusen, da vi stødte på et “badekar” hvor fiskene stod.

Her fik jeg hurtigt en lille undermåler på og der gik ikke længe før stangen igen bøjede og endnu en fisk kunne landes. Denne gang var det en farvet fisk lige under målet.

Tredje gang var det en fin fisk lige over målet. På dette tidspunkt havde mit barnebarn, Laurits endnu ikke fået nogle fisk og skiftede flue, desperat efter at få en fisk. Den fjerde fisk var en pæn farvet fisk en smule over målet.

Pludselig, da Laurits igen var inde og skifte flue, bed en pæn fisk på krogen, og efter at den første gang havde vist sig i overfladen var vi klar over at det var en stor fisk som havde taget fluen.


Efter en god kamp med en masse udløb skulle fisken landes. Dette viste sig at være en smule kaotisk, da vi ikke havde noget net. Så Laurits stak begge arme under vandet og løftede den nye PR op i sin favn. Da fisken var sikkert landet kunne vi ånde lettet op og betragte min nye PR fisk på 5,25 kilo og 78 centimeter, slutter Hans.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This