Marc Skovby fik for nylig muligheden for at komme til at fiske på Cosmoledo Atollen i Det Indiske Ocean, hvilket han har drømt om i de sidste 20 år – og han blev ikke skuffet.

– Det var virkelig en drøm, der blev til virkelighed, fortæller han. –Selvom øen ikke viste sit fulde potentiale, som den er kendt for, så fik jeg alligevel på den aller sidste fiskedag et helt vildt fiskeri, hvor jeg kunne fiske til den ene flotte GT efter den anden. Det er en af de sjoveste fiskedage, jeg nogensinde har haft. Det ene vilde og visuelle hug afløste det andet, og der blev lagt kræfter i, når de stærke fisk skulle holdes fri af revet. En helt sindssyg oplevelse!

– På turen fik jeg også mine første bonefish fra Det Indiske Ocean, og det var mere end velkomment, for det er mere end ti år siden, at jeg sidst har haft den glæde at fighte bonefish i Atlanterhavet på min fluestang, slutter Marc Skovby, fra Skjern River Guiding, som du kan følge på instagram her.

 

Grejxperten

 

 

Marc Skovby med en af sine flotte bonefish taget på flue.

Marc Skovby med en af sine flotte bonefish taget på flue.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This