– At fiske med familien er det bedste jeg ved, om det så er med min onkel, lillesøster eller far, siger Mikkel Stampe. – På de sidste to ture, hvor jeg har været ude med min far, har vi været i putten. Vi bor rigtig tæt på søen, så første gang vi har ude, var det egentlig bare ment som en lille gå tur, men man tager jo aldrig afsted uden en fiskestang…

– Da vi var nået halvvejs rundt om søen, spottede jeg to store fisk. Jeg råbte til min far, at han skulle komme og se, hvorefter jeg kastede mit Fidus-blink ud til dem. BANG – med det samme tog en flot regnbue, der viser sig at veje 7,31 kilo – det lille blink.

– Den anden gang, vi var ude, havde vi siddet inden hele dagen og havde brug for luft. Jeg fik overtalt min far til at tage ud, og straks røg vi afsted på en 3 timers tur – og vi fik begge opfyldt vores fiskekvote. Den sidste fisk vi fik, var en regnbue på 5,5 kg, som blev taget helt ude i kastet på et Præsten Mini blink fisket dybt. Alt i alt har det været nogle rigtige hyggelige ture med min far.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This