– Efter tre ugers ferie i USA kunne jeg godt mærke, at havnefiskeriet trak i mig, da det er et af de steder, jeg fisker meget normalt, fortæller Valdemar Floutrup. – Det første jeg gjorde, da jeg kom hjem, var derfor at pakke en taske og tage mod havnen… Jeg mødtes med et par af mine gode venner derinde og fiskede lidt havørred i starten, da en af gutterne havde mistet én, lige inden jeg kom. Efter et kvarters tid havde vi en rigtig fin fisk til at følge. Den tog dog desværre ikke.

– Efter et par minutter havde vi igen en følger, og så stak det helt af! Der var omkring ti havørreder lige foran os, som susede mod blinket i hvert kast, men desværre drejede af når de var en cm fra blinket. Vi endte med ikke at fange nogen havørreder, men det gør ikke rigtig noget, når man har fået sådan en oplevelse! Efter lidt tid sadlede vi om og besluttede os for at fiske torsk.

– Jeg riggede op med en Kinetic Smolty 9cm på et 12g jighoved, da der ikke var så meget strøm. Vi fiskede et par forskellige spots af, indtil vi fandt fisk. Vi havde ikke fundet noget i den størrelse vi ledte efter på de spots, vi normalt fisker, så jeg prøvede et kast ind over lavt vand. Det var en god idé, for da jiggen var cirka halvvejs inde fik jeg et godt hug. Jeg satte krogen og min lette Kinetic Defeater knækkede sammen. Det var en fin fisk! Efter en kort men hård fight fik vi fisken på land, og det var en fin torsk på omkring 65cm. Da de andre tog hjem riggede jeg om til havørred igen. Det blev ikke til nogen ørred, men det gav et par fine torsk i mørket.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This