Jepper Sikker Jensen med en misundelsesværdig smuk havørred fanget en tidlig og stille forårsdag. FORÅRET ER TOPSÆSON for havørredfiskeriet langs de åbne danske kyster, og med lidt held kan man fange både mange og store fisk. Jeppe Sikker Jensen fortæller, at han for nyligt var af sted på en tidlig morgentur med 2 af sine venner. – Morgenen gav en mindre Havørred og et par følgere, der ikke rigtigt ville gå til stålet i det klare vand. Jeg overvejede et skift til bombarda, men besluttede at give blinket endnu en chance.

Pludselig mistede jeg kontakten til blinket halvvejs inde, fik hurtigt strammet op og givet tilslag, og en god havørred kvitterede med et par spring fri af vandet. Jeg fik løsnet bremsen, men den ville ikke rigtigt mere og fulgte bare med ind. Her stod jeg så med en havørred på kort line, der absolut ikke var træt. Jeg begyndte at "gå tur" med den, og så kom der ellers liv i den, og den strøg 20-25meter ud. Herefter forløb fighten rimeligt normalt, og jeg kunne kort efter nette en af mine smukkeste havørreder til dato, beretter Jeppe.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This