Yunus med dagens bifangst - en farvet havørred på ca. 80 centimeter.

Yunus med dagens bifangst – en farvet havørred på ca. 80 centimeter.

Unge Yunus fra København var i starten af december en tur i St. Vejle Å efter de store brakke aborre, som huserer der. Det blev desværre ikke til nogen sorte striber, men derimod en stor farvet havørred.

– Jeg var den 8. december på noget aborre fiskeri i St. Vejle Å, fortæller Yunus. – Jeg og min ven, Benjamin fiskede begge med med jig. I første kast fik jeg denne dejlige bifangst, som selvfølgelig blev genudsat. I næste kast fik jeg bid igen. Jeg troede det var en fejlkroget brasen. Men det var endnu en flot havørred, dog mindre men stadig flot. 60 cm og ca. 2,5 kg. Den blev også genudsat. Vi fik ikke mere, kun nogle kedelige brasen og skaller. Så det var en god dag, slutter Yunus og tilføjer at fisken var 80 centimeter lang.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This