Anni Seneca er farmor samt en erfaren lystfisker, og på kysten nær Egebjerggård ved Tørresø fik hun sin til dato største havørred på 3,0 kilo og 71 centimeter.

13.4.2011 – ANNI SENECA var mandag den 11. april med sin mand ude at fiske på kysten nær Egebjerggård ved Tørresø. Anni er allerede en erfaren lystfiskeri, og hvad hun først mistænke sig for at være en torsk viste sig at være en flot havørred!

– Jeg satte favoritblinket på – en hvid/sølv/grå Hansen Stripper på 12 gram på – og gik så med skridtstøvler på ud i vandet og begyndte at fiske, fortæller Anni. – Pludselig fik jeg et ordentligt hug og så var det bare med at holde stangtoppen højt, for det var en større fisk kunne jeg mærke og den sprang ikke en gang op af vandet som de andre ørreder jeg før har fanget. I det første glimt jeg fik af fisken tænkte jeg, at kunne ligne en stor torsk, men da fisken kom nærmere var jeg ikke i tvivl om at det var en havørred. Mit fiskenet havde jeg glemt og min mand havde lagt sig til at hvile længere henne ad kyste, så jeg måtte hale ind og lade fisken tage udløb adskillige gange ind til den var træt nok til jeg kunne få den bjærget på land, fortsætter Anni.

– Herefter kunne jeg kalde på min mand, så han kunne se min til dato største fisk på 3,0 kilo og 71 centimeter – YES! Jeg har lært at fiske fra barns min af min far som var fisker og jæger, og nu er jeg en farmor på 57 år, slutter Anni Seneca i sin rapport til Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This