– Det blev en kort dag i Køge Bugt, da de havde lovet, vinden skulle komme klokken 11, fortæller Allan Nielsen fra Team Cjap. – Men korte dage kan også give gode fisk.

– Jeg sejlede ud klokken syv, og snart var grejet sat syd fra Køge, fortsætter han. – ”Desværre” nåede jeg ikke at sætte alle stænger, før der var hug på dipsy´en med en Mini Hybrid i kobber og svensker farven. Jeg havde ikke taget nettet ud endnu, og troede først, at det var en på cirka to kilo, så den kunne håndlandes, men jeg blev klogere, da den kom tæt på båden. Der var derfor ikke andet at gøre end at sætte stangen i stangholderen og hente nettet, mens farten blev taget lidt af båden, så den store havørred kunne styres uden om de andre stænger i riggen.

– Da den kom i nettet og sikkert ombord, viste det sig at være en flot Køge Bugt bombe på 6,4 kilo, der var 80 centimeter lang, slutter Allan.

Har du også været ude og lufte trollingstængerne, må du meget gerne sende os et godt foto af din fangst samt et 10-15 linjer om din fiskedag til jb@fiskogfri.dk eller 30 70 02 36.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This