Nordvestsjællands Fiskepark har kastet en lang række af kæmpefisk af sig på det seneste, og Henrik Carl er en af dem, der har besøgt søen. – Påskeferiens første fiskedag blev brugt på størfiskeri, og det blev en af de dage, jeg ikke glemmer lige med det samme, fortæller han til Fisk & Fri. – Jeg ankom kl. 8 om morgenen, og allerede efter ca. 20 minutters fiskeri fik jeg det første hug. Det var en hvid stør på ca. 25 kg, der gav kamp til stregen. De næste timer gav nogle lidt mindre fisk diamantstører op til 17 kg og stjernestører op til 7,2 kg. Herefter begyndte de større fisk at ankomme til pladsen, og i løbet af eftermiddagen fik jeg bl.a. en diamantstør på 28,1 kg, to belugaer på 30-35 kg, en hviluga på 40,3 kg og en hvid stør på 40,5 kg. Herefter fulgte en svær periode med flere småhug, som jeg ikke krogede, og netop som jeg overvejede at pakke sammen, krogende jeg en fisk, som indledte fighten med et vildt udløb på over 50 meter. Efter en virkelig opslidende fight, hvor vinderen ikke var givet på forhånd, kunne jeg guide en fantastisk hvid stør på hele 66 kg ind i den lavvandede landingskanal – året største fisk for mit vedkommende indtil videre, slutter han. 

Du kan se, hvordan Henrik Carl fisker efter stør i denne video på Fisk & Fris youtube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Boatshow 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This