– Jeg har lige fanget en super flot kystlaks, fortæller Brian Bakmann til Fisk & Fri. – Jeg fiskede på en plads mellem Aabenraa og grænsen, som jeg tidligere har fisket med succes i denne tid.

– Her er lavvandet, fortsætter han, men det gav mig en mulighed for at komme nærmere det dybere vand ved pladsen, hvilket plejer at være en fordel her. Hugget var voldsomt og fighten vejede tredive minutter, før laksen overgav sig. Laksen, der vejede 7,8 kilo og var 93 cenitmeter lang, huggede på en 19 grams Sandeel i farven motoroil, som jeg altid fisker med i foråret. Nettet var kun 50 centimeter, så jeg bummede første forsøg på netning efter 15 minutter.

– Jeg troede, at den ville ryge af under fighten, men min Owner str. enkeltkrog 1/0 sad helt fast, så det viste sig, at der var ingen risiko for det – heldigvis, slutter han.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This