Efter at have afsøgt havnen flere steder lørdag uden held i det fantastiske vejr, besluttede jeg mig for at prøve tidligt søndag morgen. Klokken 06 var jeg klar, og afsøgte et større område. Jeg var pakket godt ind, da det var både koldt og blæsende. Efter et par timer uden aktivitet besluttede jeg mig til at prøve langs en stensætning på en for mig ny og uprøvet plads. Det skulle vise sig at være en god ide, da jeg efter 5 minutters fiskeri på dette sted fik flex, og jeg kunne med det samme se den sølvblanke side fra en god havørred vise sig.

– Fisken opførte sig rimelig roligt, men havde enkelte udløb. Efter mere end 4 minutters fight, gled den i tredje forsøg stille ind i mit gamle pandenet. Efter landingen knækkede netrammen, så det er nu sendt på pension efter mere end 33 år. Fisken blev vejet til 4,5 kilo. Der er bare noget helt specielt ved at fiske havørreder i Københavns Havn.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This