Da Maria sluttede sig til de andre blev hun grebet af fiskeriet efter de flade. Her ses hun med en af de mange skrubber som familien fangede en dejlig sommeraften. 16-07-08 NETOP HJEMVENDT fra en lille ferie ved Dråby Strand Camping på Djursland med familien, kan Søren Granner Rajczyk melde om et dejligt feriefiskeri. Han fiskede sammen med hans bror og hans niece Maria på bare 9 år på stranden tæt ved campingpladsen. De første par dage gik sløvt pga. for megen blæst og tang, men den tredje dag var forholdene perfekte. De friskopgravede børsteorm var lige hvad skrubberne ville have og det blev til en hel del fisk inden dagen var omme. Da Maria var komme i gang med fiskeriet, fik hun en hel del skrubber på land – med den største på 600 gram. Det blev også til en flot havørred på to kilo til. Fisken havde først lavet et gevaldigt udløb, men da linen pludselig blev slap, troede Søren at fisken var hoppet af. Han kunne godt mærke at der sad noget tungt for enden af linen, men det føltes mest af alt som tang. Overraskelsen var derfor stor da fisken kom på land. En flot havørred på 2 kilo havde sluppet børsteormen for næsen af skrubberne.

Blandt de mange skrubber, svømmede der også denne flotte havørrede rundt. Søren Granner Rajczyk fangede den på et bundtackel med børsteorm. – Det blev alt i alt til en pæn bunke fisk til de tre lystfiskere. Hver gang Maria fik bid, udbrød hun: "Der er fisk, der er fisk, kom og tag et billede så jeg kan blive sendt ind til fisk og fri" Så, alt i alt en rigtig skøn tur, slutter Søren Granner Rajczyk.

Her på redaktionen er vi altid glade for jeres fiskebilleder. Så sendt endelig en rapport til cs@fiskogfri.com eller tilmeld dig rekordfisken her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This