– Her den anden dag gik turen til Oxriver Put and Take sammen med en af mine gode fiskekammerater, beretter Yana Berntsen. – Det var en tur, som vi begge havde glædet os meget til, da det var alt for længe siden, at vi sidst havde fisket sammen.

– Da vi ankommer til stedet, tjekker jeg lige min mobil, og ser at en jeg kender har haft et super morgenfiskeri et andet sted i Jylland, med en fidus i orange/glow. Min kammerat Rasmus vælger derfor at starte ud med en Præsten Classic i netop orange/glow. Han mærker ret hurtig nogle små forsigtige hug, og efter få kast kan jeg høre ham ovre på den anden side af søen råbe: JAA TAAAK!!! Jeg kigger op og ser, at han har landet dagens første fisk.

– Der går da heller ikke mange minutter, før han får fisk nummer to på land. Jeg begynder allerede at føle mig en kende presset, så jeg vælger at skifte til en Præsten Classic i grøn/orange. Første kast når knap nok at ramme vandoverfladen, inden en fisk hugger voldsomt. Jeg skriger over til Rasmus, at jeg har fisk på, og JA jeg SKREG, for han skulle da lige vide, at han nu skulle til at passe lidt på!!! Jeg begynder pludselig at fange fisk nu, og det går faktisk temmelig stærkt. Rasmus var på et tidspunkt foran 5-2, men ud af det blå havde jeg ikke bare indhentet ham, men så sandelig også overhalet ham…Vi endte med at fange hele ni fisk hver, og vi mistede også en del begge to, så alt i alt var det en fantastisk tur med vanvittigt smukke fisk – og i ligeså fantastisk selskab!! Ja Oxriver skuffer bare aldrig med deres lækre omgivelse, mange fisk og gode service!

 

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This