Pelle Karlsson hiver fortsat store laks i land fra sin trollingbåd i Hanöbugten, hvor der sandsynligvis vil være et godt trollingfiskeri efter de store vandringslaks de næste 2-3 uger, inden de fleste af fiskene er trukket længere nordpå. Vi har netop fået en melding fra den erfarne trollingfisker, som i går havde lidt af et bonanzafiskeri sammen med Seppo Kautto og Olle Bursenius på Pelles båd:

– I alt blev det til seks flotte laks, fortæller han. – Klimaks på turen var et vildt dobbelthug, hvor Seppo landede den ene af dem, som var virkelig god i stand. Den vejede 19,5 kilo, var 114 centimeter lang og havde en omkreds på 70 centimeter. Storlaksen huggede på en Ismo Magnum Sill. Den anden fisk i dobbelt hugget var nogenlunde samme størrelse og blev tabt på netkanten efter en hård fight. Den næstestørste laks vejede 11,5 kilo. – Men søn Andreas har også fået en stor fisk, men den kommer du til at høre om en af de næste dage, slutter Pelle. 

Har du selv været ude med trollingbåden og har haft succes, så send os 10-15 linjer eller cirka 300 ord på mailen jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Hvidovre Sport

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This