tv-mv

Morten Stamm Mikkelsen har landet sin største fisk nogensinde. En laks på 8,9 kg fra Østersøen.

TV MIDTVEST er klar med en ny runde af den populære lystfiskerserie Fangstgaranti. En ny sæson med masser fisk og masser af sprudlende fiskeglæde.
Når Fangstgaranti vender tilbage på skærmen med nye afsnit, kan seerne glæde sig til masser af action. I løbet af serien bidder over ti forskellige arter på krogen. Der er fisk over ti kilo, og det handler om alt fra store laks i Østersøen, over store karper i småsøer til pighvar i Vesterhavet.

-Vi har været af sted på mange helt vilde fisketure, og det kommer til at skinne igennem på skærmen, udtaler Morten Stamm Mikkelsen. – Der bliver ikke tid til at kede sig, for der er fisk på krogen stort set hele tiden. I løbet af programmerne fanger jeg min første pighvar, første sandart, første laks, første hornfisk og første fisk på flue. Og så slår jeg to gange min egen rekord for største fisk, siger Morten Stamm Mikkelsen, der som uforbederlig amatørfisker er vært i programserien.


I hvert afsnit tager Morten Stamm Mikkelsen på fisketur med en lystfisker, der er ekspert i at fange dagens fisk. Og det er en hård pædagogisk prøvelse for eksperterne, for det kniber gevaldigt med Mortens teknik og ikke mindst tålmodighed. Til gengæld er han aldrig bleg for at tale sig selv lidt op. Som regel er det Fangstgarantis husekspert, Frank Sjøgreen, der hænger på opgaven, og det ender næsten altid i en masse drillerier.

– Det er utroligt, hvad jeg må lægge ører til. Det er ligesom at have et lille barn med på tur. På en eller anden måde sniger Morten sig altid udenom alt det hårde arbejde, mens han altid er klar, når der er fisk på krogen. Og så går han jo aldrig af vejen for en konkurrence, men jeg tror ikke, han har vundet en eneste gang, siger huseksperten Frank Sjøgreen.

Morten har endnu engang tabt en konkurrence og fodrer fisk med brød mellem tæerne.


Morten har endnu engang tabt en konkurrence og fodrer fisk med brød mellem tæerne.I ét af programmerne ender Morten efter et konkurrencenederlag med at fodre småfisk med franskbrød mellem tæerne.

I første afsnit er holdet taget på sandartfiskeri. Det foregår på premierenatten, og lige pludselig går fiskeriet helt amok. Det vælter op med sandarter og endda en kæmpe gedde som bifangst

Premiere: Onsdag den 26. februar klokken 22.30 på TV MIDTVEST.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This