– Gennem de seneste år har lystfiskeriet i den grad fået fat i den danske befolkning, og nu vil Det Kongelige Teater også være med på trenden. Derfor afholder Det Kongelige Teater den 11. oktober Lille Lystfiskerfestival i og ved Skuespilhuset. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater:

– Fra kl. 15 kan man ved Ofelia Plads og kajen ved Skuespilhuset fiske sammen med nogle af landets kendte lystfiskere – og selvfølgelig få nogle tips og tricks fra dem. Kl. 17 bevæger vi os indenfor i Skuespilhuset til spændende talks om havørreden og glæden ved lystfiskeri med journalist og lystfisker Mikkel Frey Damgaard som vært. Her får vi blandt andet besøg af den professionelle lystfisker Gordon P. Henriksen, fiskebiolog Kaare Maniche Ebert, filmmand Niels Vestergaard og Sabine Noe Bech fra fiskekollektivet Fiskekonerne.

– Så grib din fiskestang, fiskemadding og fiskemakker og kom med til Lille Lystfiskerfestival. Arrangementet er gratis og kræver blot, at man har booket en billet forinden på Det Kongelige Teaters hjemmeside kglteater.dk

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This