Vil du udfordre dig selv, og tør du deltage i en Fiskemission? – som de gør på DR Ultra!

Danmarks Sportsfiskerforbund inviterer alle børn og unge til at deltage i en mission – en Fiskemission! I skolernes efterårsferie – uge 42 – vil du få muligheder for at teste dit sportsfisketalent i samarbejde med en masse andre børn og unge samt Danmarks Sportsfiskerforbund.

Fiskemissionen afvikles forskellige steder i Danmark over tre dage. Find et sted nær dig på www.sportsfiskeren.dk/fiskemissionen. Alle steder sættes missionen i gang af Danmarks Sportsfiskerforbunds instruktører samt lokale eksperter ved fiskevandene. Som deltager er du i kyndige hænder.

Det eneste du skal medbringe er dig selv, tøj der passer til vejret og en kæmpe pose gå-på-mod og entusiasme. Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men det er helt og aldeles underordnet. Tag din ven, kammerat eller familie under armen og mød op, der hvor det passer dig bedst.

Skallen er en finurlig fisk, og den er måske den mest almindelige fangst for nye lystfiskere i de danske ferskvande. Den er oven i købet en særdeles flot fisk, og så er den utrolig nem at fange – så Fiskemissionen er en oplagt chance for at fange sin allerførste fisk. Og så lærer du endda, hvordan du selv kan fange skaller en anden god gang.

Som deltager i Fiskemissionen får du en dejlig naturoplevelse med sjove udfordringer i skolernes efterårsferie. Tag din familie eller dine venner med under armen og fang din første fisk i en fælles Fiskemission.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This