lfdSå går jagten ind på de gode lystfiskeroplevelser i naturen for alle familier. Søndag d. 17. maj 2015 kan du tage dit barn eller barnebarn med ud og opleve nærværet i naturen med fantastiske og autentiske fiskeoplevelser.

Brede å lystfiskerforening og Danmarks Sportsfiskerforbund inviterer alle familier ud i naturen og byder på fantastiske fælles fiskeoplevelser på Lystfiskeriets Dag. Tag med ud og oplev glæden ved børnenes fordybelse og fællesskabet gennem virkelige fiskeoplevelser i naturen.


På dagen er der mulighed for at låne en fiskestang, hvis I ikke selv har grej at tage med. Vi har også sørget for, der er erfarne lystfiskere parat til at hjælpe med at komme i gang. I skal bare tage en gammel sweater på og tage med ud at fiske.

Arrangementet afholdes ved Mølledammen i 6240 Løgumkloster, for børn i alderen 0 – 12 år, hvor det er muligt at fiske efter bækørred, gedde, aborre og skaller. Mød op mellem kl. 10:00 og 14:00, til en spændende fiskedag. Der vil være folk på stedet til at hjælpe og guide jer i gang. Vi tager også et par fiskestænger med, som kan lånes.

Masser af gaver og præmier
Alle er velkomne på Lystfiskeriets Dag, og man kan bare komme, slappe af og nyde naturen og fiskeriet. Lystfiskeriets Dag er sponseret med masser af fede præmier og gaver fra Dynamite Bait fra Normark Danmark og ABU Garcia fra Pure Fishing.

Praktisk Info
Lystfiskeriets Dag er et landsdækkende initiativ fra Danmarks Sportsfiskerforbund og de lokale sports- og lystfiskerforeninger, hvor alle under kyndig vejledning kan prøve kræfter med lystfiskeriets mange muligheder. Det sker søndag den 17. maj på en lang række arran¬gementer over hele landet.
Læs mere om arrangementet og Lystfiskeriets Dag HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This