– Trollingtræf Bornholm 2021, som kørte for 30 gang og havde jubilæum i år, er nu afviklet med en præmieliste på over 200.000 kroner, fortæller arrangøren Kim Finne fra Eastside Marine Company. – Vi har været udfordret hele ugen af halvdårligt vejr, og det har blæst meget, hvilket har påvirket fiskeriet negativt. De dage, hvor der var godt vejr, var der dog heldigvis rigtig godt fiskeri, og der er blevet landet rigtig mange fine fisk.

– Folk har været supergode til at respektere de nye Corona-regler, som gjorde, at konkurrencen kunne afvikles. Der var 122 Teams tilmeldt i år, og hele konkurrencen blev afviklet uden problemer. Det var hovedsageligt vest- og østsiden af Bornholm, der stod for den største mængde fisk, men de var dog noget større ud på østsiden, eftersom det var der, at både fiskene på første- og andenpladsen blev taget lige ud for Nexø. 3 pladsen blev taget ud for Hasle.

– Den største laks blev fanget af Tommy Balle på 16,86 kg. 2 pladsen gik til Jakob Nielsen med en laks på 16,54 kg – og tredjepladsen gik til Lasse Nielsen med en laks på 16,12 kg.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This