– Jeg har netop været ude ved endnu et af de gamle vande, som jeg fiskede, inden jeg indstillede karpefiskeriet for en del år tilbage, fortæller Martin Olsen. – Nu skulle det bare have et forsøg. Jeg havde besøgt vandet en uges tid forinden, for at se efter tegn på om de gamle fisk stadig var der, og i en aflukket vig på vestsiden af søen stod et par fine fisk, hvor de solede sig i solens varme stråler.

– Derfor var humøret højt, da jeg ankom til søen weekenden efter. Fiskene var igen at se i nærheden af samme vig, så en plads i buskadset blev fundet i fin kasteafstand til fiskene. Tre stænger blev lagt ud lige udenfor vigen. Den første døgn foregik uden nogen form for aktivitet på pladsen. og jeg valgte derfor at ændre strategi. Den ene stang blev derfor placeret helt ind i vigen, og det var åbenbart det, der skulle til, for op ad formiddagen, da solen rigtig fik fat, viste fiskene sig igen inde i vigen. Herefter gik der ikke længe, før hugget kom.

– Efter en fin fight kom en super flot spejlkarpe på 11,8 kilo sikkert i nettet. Karpen blev overlistet af CFC’s nye hook bait TwoTone – en super fed agn, som bl.a. gør det godt over en spredt fodring med boilies eller fisket som en single hookbait, hvor dens ydre skal giver et fantastisk duftspor, når den opløses, slutter han.

Har du selv været ude og lufte karpestængerne, hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland udsalg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This