– Forleden skulle jeg ud igen på den plads, som har givet mange store fisk den sidste måned, fortæller Simon Larsen og hans ven Jonas. – Min ven Jonas og jeg ankom til pladsen efter, at vi begge havde været på natarbejde. Vi blev enige om, at pladsen skulle have et skud, og det er noget, som jeg ikke kommer til at fortryde. Vi havde fisket i en time, da jeg lavede et kast 20 meter fra land. Blinket rammer vandet, og jeg begynder indspiningen. To sekunder efter kommer der en kæmpe hvirvel i vandet – og en trykbølge. Jeg sætter farten op og laver et langt spinstop. Nu er det enten bunden eller fisken, der får blinket, tænker jeg, men heldigvis er det fisken, der får den. Jeg kunne straks mærke, at det blev en god fight det her. Havørreden blev landet og glæden vær stor, da den var 70cm, slutter Simon og Jonas.

Fisken huggede på en Savage Geaer Seeker pp 13 gram i kobber.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This