En af de mest fantastiske ting ved at fiske er, at man aldrig rigtig ved, hvad der kommer til at ske på forhånd – eller hvad der hugger for enden af din line næste gang. Fiskeriet er derfor fuldt af overraskelser, og det var det også for Paweł Kowalski, da han her den anden dag var ude for at fiske efter aborrer:

– Jeg var taget sammen med en ven ud for at fiske efter aborrer, og vi startede allerede tidligt fra morgenstunden, inden det var blevet helt lyst. Vejret var dårligt, vinden blæste, det regnede lidt og det var meget koldt. Lufttemperaturen var 3 grader og søvandet 7 grader. Men det lod vi os ikke slå ud af.

– Efter blot et par timers fiskeri havde vi fanget 20 smukke aborrer, så jeg tænkte, at det måtte være tid til at sætte et nyt softbait på – nemlig en 10 grams jig i gul/sølv. Da jeg havde fisket i en halv times tid med den nye agn på 8 meter vand, fik jeg pludselig et forsigtigt, men tungt hug. Der gik ikke mange splitsekunder, før jeg vidste, at det ikke var en aborre, og efter fem minutters hård fight, kunne jeg lande en flot gedde på otte kilo og 102 centimeter: Ny PR.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This